Majoittuminen

Täältä löydät majoitusten sijainnin, kartat ja vaikka lystiä saakin pitää — yleiset säännöt.

Tärkeät paikat

Kisat järjestetään uimahallissa. Kartasta näet majoitusten ja uimahallin sijainnin.

Sininen polku on ohjeistamamme, turvallisin kävelyreitti. Kävely tulee aina tehdä huoltajan tai valmentajan seurassa. Reitiltä poikkeaminen omalla vastuulla!

Sisätilojen kartat

Avaa Peruskoulu 1. krs kartta tästä.

Avaa Peruskoulu 2.krs kartta tästä.

Avaa Lukio 1. krs kartta tästä.

Avaa Lukio 2. krs kartta tästä.

Majoittuminen

Leiriläisten majoituskouluna toimii Kastellin koulun lukion sekä perusopetuksen tilat.  Koulun osoite on Sairaalanrinne 5, 90220 Oulu.

Sisäänkäynti koululle tapahtuu vain pääoven kautta. Sivuovet pidetään lukittuina ja niiden avaamisesta aiheutuu hälytys. Aiheettomasta hälytyksestä peritään korvauksena 200€/hälytys ja tämä maksu tullaan perimään hälytyksen aiheuttaneilta henkilöiltä.

Majoittuminen tapahtuu luokkahuoneissa. Näissä tiloissa tulee olemaan koulun omaisuutta (pöydät, tuolit, pulpetit, ATK-tarvikkeet jne). Luokkahuoneet on kuvattu ennen luovuttamista, joten jokainen seura vastaa majoitustilojen kalusteiden ja tarvikkeiden kunnossapidosta. Luokassa majoittuva seura vastaa syntyneistä vahingoista ja on siten korvausvelvollinen. Myös käytävillä sijoitettuja luokkahuoneiden kalusteita tulee varoa eli niissä kiipeileminen ja niiden päälle tavaroiden sijoittaminen on kiellettyä.

Oman viihtyvyytenne vuoksi on toivottavaa, että jokainen seura pitäisi majoitusluokkansa siistinä. Roskakorit on syytä tyhjentää säännöllisesti, kengät jalassa liikkumista luokassa tulisi välttää ja tavarat olisi hyvä pitää järjestyksessä. Roska-astioiden sijainti kerrotaan ohjaajainfossa.

Jokaisen luokan oveen tulee tieto siitä, mikä seura siellä majoittuu. Majoittuvan seuran tulee nimetä jokaiseen luokkaan vastuuhuoltaja ja hänen tulee huolehtia, että jokaisen luokassa majoittuvan nimi kirjoitetaan majoitusluettelolistaan. Tämä lista tulee toimittaa infoon leirin alkaessa. Kun listan muokkaamiselle tulee tarvetta leirin aikana (B-passilaisten poistuminen/C passilaisten saapuminen), tulee vastuuvalmentajan käydä infossa korjaamassa nimilista ajantasaiseksi.

Tapahtuman aikana majoituskoululla on yleisölle avoinna kirjasto ja päiväkoti. Pyydämmekin teitä välttämään metelöintiä ja turhaa juoksemista kirjaston läheisyydessä asiakkaiden lukurauhan säilyttämiseksi. Päiväkodin sisä- ja ulkotilat eivät ole rollolaisille sallittua oleskelualuetta.

Majoituskoululla on kattava kameravalvonta, jota kautta voidaan tarvittaessa tarkistaa mahdolliset ilkivallan teot, tavaroiden rikkoontumiset, turhat hälytykset yms., joten tekijät tullaan sitä kautta saamaan selville.

 

Kisojen tunnelmia

Keräämme tapahtumaa edeltävien ja tapahtuman aikaisten tärkeimpien tapahtumien osalta jatkuvasti valokuvia ja kirjoitamme uutisia. Valokuvia fiilistelemällä myös kauempaa kisoja seuraavat pääsevät mukaan!

Rollopäiväkirjaan
Wau!

#Rollot2019