Majoittuminen

Täältä löydät majoitusten sijainnin, kartat ja vaikka lystiä saakin pitää — yleiset säännöt.

Tärkeät paikat

Kisat järjestetään uimahallissa. Kartasta näet majoitusten ja uimahallin sijainnin.

Sininen polku on ohjeistamamme, turvallisin kävelyreitti. Kävely tulee aina tehdä huoltajan tai valmentajan seurassa. Reitiltä poikkeaminen omalla vastuulla!

Sisätilojen kartat

Avaa majoituspaikka 1 kartta tästä.

Avaa majoituspaikka 2 kartta tästä.

Majoittuminen

Kaikki passin lunastaneetuimarit huoltajineen tullaan majoittamaan samalle koululle. Käytössä on Kastellin monitoimitalo(Sairaalanrinne 5),joka on noin 1,8km päässä Oulun Uimahallilta. Vaikka koulu on iso ja sinne mahtuu suurimäärä majoittujia, niin toivomme,että saisimme isoilta seuroilta ilmoittautumiset varsinaisenilmoittautumisajan puitteissa.

Koululta on turvallinen kävelyreitti kevyenliikenteenväylää pitkin Oulun Uimahallille. On kuitenkin huomioitava, että uimahallin vieressä olevalla Ouluhallilla on tuolloin käynnissä iso remontti, ja sen vuoksi reitti uimahallille ohjataan poikkeuksellisesti Ouluhallin parkkipaikan kautta takaa eikä hallin edestä. Tämä reitti tullaan merkitsemään opastein ja ohjeemme on se, että osallistujat käyttävät tätä reittiä.

Majoittuminen tapahtuu koululuokissa ja jokaisen majoittujan tulee ottaa mukaansa makuualusta/patja(max. 80cm patja/yöpyjä) sekä peitto ja tyyny. Pyrimme järjestämään jokaiselle seuralle oman luokkatilan, muttapienten ryhmien kohdalla voi olla mahdollista,että luokkatila jaetaan jonkun toisen ryhmän kanssa.

Myös kaikki ruokailut tapahtuvat majoituskoululla. Ruokailut tullaan porrastamaan siten, että jokaisellaryhmällä on oma tietty aika,jolloin ruokailu tapahtuu. Näitä aikatauluja tulee kunnioittaa ja noudattaa, jotta ruokailutapahtumatapahtuu joustavasti ja sujuvasti.

Erityisruokavaliot otetaan huomioon, kun niistä ilmoitetaan etukäteen tapahtuman järjestäjän ilmoittamaan määräaikaanmennessä. Määräajan päättymisen jälkeen järjestäjä ei voi taata sitä, että erityisruokavaliotvoidaan toteuttaa.

Majoituskoululla on käytössä seurakohtainen 50€ majoituspantti. Siivouspantti laskutetaan seuroilta toukokuunaikana ja se palautetaan,kun luokkatilat luovutetaan tapahtuman jälkeen siisteinä ja ehjinä. Mahdolliset ikivallat (sotkemiset, rikkoutumiset tms.) tullaan perimään luokassa majoittuneelta seuraltaerikseen aiheutuneiden korjauskulujen mukaan.

Myös yleisissä tiloissa mahdollisesti tapahtuvat ilkivallan teot voidaan todentaa koululla olevalla kattavalla valvontakamerajärjestelmälläja tekijä on korvausvelvollinen.

Kisojen tunnelmia

Keräämme tapahtumaa edeltävien ja tapahtuman aikaisten tärkeimpien tapahtumien osalta jatkuvasti valokuvia ja kirjoitamme uutisia. Valokuvia fiilistelemällä myös kauempaa kisoja seuraavat pääsevät mukaan!

Rollopäiväkirjaan
Wau!

#Rollot2019