Ilmoittaudu

Tältä sivulta löydät ohjeet ja aikataulut ilmoittautumiseen sekä ilmoittautumislomakkeen.

Leirille

Ilmoittautuminen alkaa 15.1.2019 ja päättyy 31.3.2019. Leirille ilmoittaudutaan ryhminä käyttämällä Excel-pohjaamme apuna. Täytä siihen kaikkien osallistujien tiedot ja lähetä se lopuksi leirivastaava Paulalle: info@rollot2019.fi Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista tehdä 1.-30.4.2019, tällöin kuitenkin passien hinnat ovat 15€ kalliimmat, kuin taulukossa ilmoitetut hinnat. Rolloihin osallistuvilla uimareilla tulee olla mukanaan vähintään yksi (1) täysi-ikäinen huoltaja jokaista kymmentä (10) uimaria kohden. Ryhmän huoltajat ovat vastuussa ryhmästä koko tapahtuman ajan, myös oheis- ja leiritoiminnoissa.      

Lataa lomake

Kisoihin

Kisastartteihin ilmoittaudutaan Tempus-järjestelmässä. Onnea kisoihin!

Oheistoimintoihin

Ohjattua oheistoimintaa on tarjolla perjantai-illasta sunnuntai-iltaan kisajaksojen aikana. Oheistoimintajaksot eivät ole yhtä pitkiä kuin kisajaksot, näin pystymme porrastamaan ruokailuja ja välttää ruokailussa aiheutuvia ruuhkia. Osaan oheistoiminnoista on ennakkoilmoittautuminen ja osa oheistoiminnoista pyörii ns. non-stop tyylillä eli toimintaan voi osallistua oman aikataulun mukaan. Huomioitavaa on se, että silloin voi joutua odottamaan hetken että edellinen ryhmä on suorittanut toiminnan.

Ennakkoilmoittautuminen toimintoihin tehdään sähköpostilla osoitteeseen info@rollot2019.fi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kirjoittakaa sähköpostiin seuraavat tiedot:

– osallistuva seura
– toiminta mihin haluatte
– oheistoimintajakso sekä kellonaika
– osallistujamäärä

Esim1) Oulun Uinti, Ryhmätehtävä kuntopolulla, lauantai aamujakso, 20 hlöä

Esim2)  Oulun Uinti, Ritaripallo, sunnuntai iltajakso klo 16 alkava, 30 hlöä

Ilmoittautua voi vapaille ajoille/paikoille myös paikan päällä majoituskoulun valvojan tiskillä. Toivomme myös, että jos jostain syystä päätättekin olla osallistumatta varaamaanne oheistoimintaan, niin peruisitte varauksenne niin voimme vapauttaa paikat jollekin toiselle ryhmälle.

Tapahtumapassit

Passit ovat pääsylippusi kisoihin ja tapahtumaan. Saat rannekkeen ja Rollotuotepaketin, jossa on kaikenlaista tapahtumaan liittyvää mukavaa mukana.

Hinnat ja tiedot

Kisojen tunnelmia

Keräämme tapahtumaa edeltävien ja tapahtuman aikaisten tärkeimpien tapahtumien osalta jatkuvasti valokuvia ja kirjoitamme uutisia. Valokuvia fiilistelemällä myös kauempaa kisoja seuraavat pääsevät mukaan!

Rollopäiväkirjaan
Wau!

#Rollot2019