...

peli eskarilaiselle

Pelejä eskarilaiselle? | Keskustelu | Kaksplus

Papunetin pelisivut. Pelejä ja tehtäviä kaikenikäisille opetukseen, kuntoutukseen ja vapaa-aikaan.

Peli Peli - Home - Houston, Texas - Menu, Prices, Restaurant

Estreno de Películas, Documentales y Series en Español Latino, Castellano y Subtitulado totalemente gratis en HD.

KiVa Koulu - KiVa

peli eskarilaiselle

Peikkopolku 6430018272375 Peikkopolku -pelissä pelaajat lähtevät yhteiselle aarteenmetsästysretkelle. Pienet peikot yrittävät löytää tiensä synkän ja syvän metsän läpi, ja päästä aarrearkulle asti ennen kuin pelottava lohikäärme herää.

Liikennemerkit -muistipeli

Pelissä opetellaan kirjaimia, tavuja ja sanoja erilaisten vaihtelevien teemojen parissa: lapsi voi esimerkiksi seurata pomppivaa sammakkoa tai kaivaa kuoppaa maan alle. Peli palkitsee lapsen valitsemalla hänelle sekä osaamista vahvistavia että haastavia äänteitä. Ilmainen peli on kehitetty Jyväskylän yliopiston psykologian laitoksella.

Sopivat sovellukset lapsen puhelimeen

Boutique de vente en ligne pour les articles Peli et les valises Hardigg Roto-Pack en Europe depuis 1999. Peli fabrique du matériel de haute qualité: des valises de protection étanches dont l'efficacité est confirmée, ainsi que des systèmes d'éclairage sophistiqués.

10 opettavaista iPad-peliä lapsille

Papunetin pelisivut. Pelejä ja tehtäviä kaikenikäisille opetukseen, kuntoutukseen ja vapaa-aikaan.

Liikennemerkit -muistipeli

Lisätietoa Ekapelistä LukiMat-palvelussa; Ohjeita Ekapelin käyttöön; Ota yhteyttä Ekapeli-tukeen; Ilmoittaudu käyttäjäksi; Unohtuneen salasanan vaihto

Películas, series y documentales online en Está de Pelis!

Aparaattisaari on pelillinen ja tarinallinen oppimisympäristö, joka on tarkoitettu esiopetuksen käyttöön. Aparaatti-pelin tavoitteena on tukea esiopetusikäisten lasten tieto- ja viestintäteknologian taitojen ja medialukutaidon kehittymistä.

Aparaattisaari

KiVa-peli 1:n pelaamiseen oppilaat käyttävät yhteisiä tunnuksia. Pelaamisesta ei synny rekisteriä. Opettajan tulee rekisteröidä oppilaat KiVa-peli 4:n pelaajiksi ennen pelaamisen aloittamista. Pelaajiksi nimetyistä oppilaista syntyy Turun yliopiston palvelimelle rekisteri, jota käsittelee vain koulu/opettaja.

Ekapeli lukemisen taitojen harjoitteluun — LukiMat

peli eskarilaiselle

ROBOGEM on vauhdikas ja koukuttava strategiapeli, jossa robotit etsivät timantteja kaukaiselta planeetalta. Ohjaa robotteja käskykorteilla, taktikoi, välttele esteitä ja nappaa timantit ensimmäisenä!

Robogem Deluxe -lautapeli 6-99 v

Liikennemerkit -muistipeli

Ilmaiset verkkopelit lapsille | Oppi&ilo

Etusivu › Pelit › 3–4-vuotiaille › 10 hauskaa matematiikkasovellusta lapsille. 10 hauskaa matematiikkasovellusta lapsille Kirjoittanut Jenni, 16.3.2015. Ehkä parhaita keinoja yhdistää huvi ja hyöty, on laittaa lapsi tekemään hypnoottisella tabletillaan jotakin opettavaista.

Wau!

kuinka toipua erosta

kenotulokset veikkaus

liitoorava peli

anneli auer katsomo suomi areena

kuinka monta poikasta siili saa