...

lukemisen opettelu peli

Oppisiko pelaamalla lukemaan? - sovelluksia lasten luku- ja

Peli alkaa introlla, joka näyttää ja lausuu aakkoset. Tämän voi halutessaan ohittaa painamalla nappia, tai käydä läpi uudelleen pelin kuluessa. Intro toimii siis helppona oppimisosiona. Itse peliosiossa peli luo satunnaisia kolmisanaisia lauseita, esimerkiksi “Koira ajaa luutaa”.

10 opettavaista iPad-peliä lapsille

Huippusuosittu ja palkittu sovellus (tai paremminkin peli) nuottien oppimiseksi. Soita nauhan mukana näytön ohjeiden mukaan, opit nuotit lähes itsestään. Ilmainen tiettyyn pisteeseen asti. 2. Sävellajit haltuun sävelkellon avulla. Suomalaissovellus, jonka ansiosta sävellajien viidakkoon ei enää koskaan tarvitse eksyä.

Ekapeli Alku – Google Play ‑sovellukset

Meillä esikoinen on nyt 3,5 vuotias joten lukemisen opettelu alkaa olla ajankohtaista. Kirjaimia ollaan harjoiteltu kovasti ja ne kiinnostavatki. Minä ja mieheni olemme kumpikin opetelleet lukemaan Aku Ankkojen avulla. Itse olen ollut 2kk vanha kun vanhempani rupesivat tilaamaan Aku Ankan minulle.

TIETOVIPU > Pelit

lukemisen opettelu peli

Alanko, Taanila & Poikkeus, 2006), minkä vuoksi lukemisen oppimisen etenemisen tarkka tutkiminen voi olla hankalaa. Jyväskylän yliopiston Lapsitutkimuskeskuksessa kehitelty Ekapeli on lukemaan oppimisen tueksi kehitetty kirjain-äännevastaavuuksia opettava ja harjoittava tietokonepeli. Peli adaptoituu jokaisen lapsen osaamisen mukaan

Oppimateriaali-linkkilista | MOLLA

lukemisen opettelu peli

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja asiakasviestintä kiinnostavaa, sivustomme käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet.

Luki-Luukas

lukemisen opettelu peli

Lapset ovat uskomattomia oppimaan uusia asioita, mutta aina ei vain huvita. Erilaisten taitojen opetteluun voi hakea vaihtelua mobiilipeleistä, jotka on suunniteltu nimenomaan lapsen opettamiseen. Tarjontaa löytyy, oli kyse sitten sävelistä, väreistä, kirjaimista tai numeroista. . Nuottiniitty

OPETELLAAN LUKEMAAN - MAMI GO GO

S uosituksemme on, että lapsi aloittaa harjoittelun lukemisen tarkkuutta harjoittavalla Ekapelillä (Ekapeli-Alku) ja vasta sen jälkeen etenee sujuvuuden harjoitteluun Ekapeli-Sujuvuudessa. Rekisteröityminen. Ekapeliä voi käyttää joko rekisteröitynä käyttäjänä tai ilman rekisteröitymistä.

Sovelluksia oppimisen tueksi - Pianisti ja pianonsoiton

lukemisen opettelu peli

Meillä alkoi lukemisen/kirjainten opettelu automrkeistä. 2-vuotiaana osasi melkein kaikki automerkit, tiesi traktorit, mopot ja bussit. 3-v alkoi kiinnostua kirjaimista ja opetteli omaa nimeään josta sitten kiinnostus kirjaimiin ylipäätään.

Lukemisen Opettelu Peli - Image Results

Ilmainen peli opettaa lapselle äänteitä ja lukemista. Lisäksi pelaaminen tuntuu olevan vieläpä hauskaa. Pelissä tökitään ohjeen mukaan kirjaimia ja tavuja ja onnistumisesta saa kolikoita, joilla voi ostella pelihahmolleen kaupasta virtuaalitavaraa. Välillä kuunnellaan ja luetaan tarinaa sudesta. Peli elää lapsen onnistumisen mukaan.

5 kotimaista opetuspeliä lapsille | Kuningaskuluttaja | yle.fi

Ekapeli on viihdyttävä peli lukutaidon opetteluun. Se on tehokas apu myös niille lapsille, joilla on vaikeuksia lukemisen opettelussa. Sovellus on suunnattu esikouluikäisille ja ykkösluokkalaisille, mutta innostavien pelillisten elementtien ja palkintojen ansiosta sen parissa viihtyvät jo pienemmätkin kirjaimista kiinnostuneet lapset.

Ilmaiset verkkopelit lapsille | Oppi&ilo

Materiaalia kielten opiskeluun (myös harvinaisemmat) Erityislapsiperheille tietoa, sekä paljon linkkejä oppimiseen vauvasta vaariin

Vuoden mutsi: Näin se oppii lukemaan!

lukemisen opettelu peli

Ekapeli-Sujuvuus on tarkoitettu lapsille ja nuorille, jotka osaavat lukea, mutta tarvitsevat harjoitusta lukemisen sujuvuudessa. Pelissä harjoitellaan erilaisilla tehtävillä tavujen, sanojen ja tekstien nopeaa lukemista. Ekapeli-Matikka. Tarkoitettu niille esi- ja alkuopetusikäisille lapsille, joille matematiikan oppiminen on haasteellista.

Wau!

veikkaus kortilla 2 yhden hinnalla

kuinka kauan pakkohoito kestää

world war z peli arvostelu

paras peli

kuinka paljon voi rakastaa reino nordin