...

kuinka paljon maitoa 5kk

ysv-foorumi.com • katso viestiketjua - Kuinka paljon 5kk syö

kuinka paljon maitoa 5kk"Kyselin jo tuolla av puolella samasta asiasta mutta keskustelu vähän tyssäsi.. Miten paljon teidän 5kk ikäiset muksut syövät päivässä?Siis paljonko menee sosetta ja paljon maitoa?Ja voiko yösyömiset jättää jo pois kun vauva siihen on jo valmis?.. ei syö kun 30ml 02.00 ja sitten n. 80ml aamuyöstä

Kiinteiden aloittaminen - Imetyksen tuki ry

Puolisen litraa pitäisi saada maitoa/maitotuotteita uppoamaan vuorokaudessa, eli kalsiumia 250-540 mg. Meillä puolen litran maitomäärän upottaminen poikaan on ihan todellinen haaste. Kiinteitä ei voi missään nimessä vähentää, kun aktiiviselle keskoselle ei pelkkä maito riitä kasvuun. Poika joisi vettä vaikka kuinka mutta ei maitoa.

Ruokinta - elainlaakari.fi

Meillä neidillä ikää rapiat 6kk ja menee 5 ateriaa päivässä ja jokaisella aterialla menee melkeinpä se purkillinen sosetta,kaupan sekä omatekemää.Ja maidot päälle tissistä,nyt viime päivinä on tuntunut siltä että on tissillä pitempään kuin aiemmin.

K u i n k a

kuinka paljon maitoa 5kkKuinka paljon teidän neljäkuiset syö jo soseita? Kiitos, kenenkään ei tarvitse tällä kertaa kommentoida sitä, miksi joku antaa soseita jo ennen 6 kk ikää tms. Meillä korviketta meni yli 1,5 litraa päivässä, joten siksi soseita jo 3,5 kk:sta lähtien.

Kuinka paljon maitoa 9,5kk vauvalle USKALTAA antaa

kuinka paljon maitoa 5kkSoseita 5kk vauvalle, kuinka usein ja kuinka paljon? Ne jotka lukee lörppäketjuja tietääkin jo vähän meidän maisteluista. :) Täältä saa aina niin hyviä vinkkejä niin aloitan nyt oman ketjun tälle.

4kk vauvan ruokailu?? | Vau Foorumi

Vauva söisi kiinteitä vaikka kuinka paljon? Yli puolivuotias vauva saa syödä kiinteitä monipuolisesti. Jos kiinteät vievät kiinnostusta imetykseltä, voi olla hyvä hidastaa hieman tahtia. Äidinmaito on merkityksellinen osa vauvan ravitsemusta myös kiinteiden ruokien aloittamisen jälkeen ja muun muassa monien vitamiinien erinomainen

Keskustelu - kuinka paljon teillä 4-5kk menee kiinteää ruokaa

Lopulta onneksi tajusin että minä olen se äiti ja minä tunnen paremmin lapseni ja tiedän koska sillä on nälkä ja kuinka paljon se tarvitsee ruokaa. Neuvolassa annetut ohjeet ovat enemmänkin suuntaa-antavia tässä vaihessa Poikani siis nyt hieman päälle 5kk. Siitä imettämisestä, itse imetin 3kk jonka jälkeen korviketta.

Kuinka paljon vauvat syö? - Page 2 - Ravinto - Vauva.infon

Soseet aloitimme 5,5kk. Mutta määrät eivät todellakaan olleet isoa. Nyt kuukauden jälkeen: kaurapuuroa menee 0,5dl, peruna-kukkakaalia puoli purkkia. Olemme viime viikolla myös ottaneet parina päivänä jauhelihaakin. Hedelmä ja marjasoseita menisi vaikka kuinka paljon- varmaakin 1dl verran.

Lastenneuvolan ravitsemusohjeet: Vauvan ruoka 0 - 6 kk

Luulen että on vähän lapse syntymäpainosta ja kasvukäyristä kiinni kuinka paljon maitoa päivässä juo. Lapset ovat niin eri kokoisia jo syntyessäänkin että on selvää ettei esim.3kg painava vauva juo yhtä paljon maitoa kuin vaikka 5kg painava.

Wau!

veikka veikkaus

mtv3 katsomo areena

kuinka käyttää proxya

katsomo windows xp

katsomo suomilove