...

kuinka myydä mopo

Mikä mopo oikeesti kannattaa ostaa ? - Mopot - Suomi24

Haluatko myydä sielusi? No, katso tää video ensin - sillä hinta on kova… Mikäli siis oikeasti onnistut sen paholaiselle myymään! Monia muusikoita ja muita al

Kuinka myydä sielu? - TLDRDEEP - YouTube

kuinka myydä mopo

Pitääkö mun siis myydä tytön mopo, vaikka hän on ite puolet siitä maksanut. Viestiketju alueella 'Mitäs nyt?Aihe vapaa' , aloittaja Rollolainen, 19.09.2009.

Rieju viritys - Motot.net

kuinka myydä mopo

Tässä olisi erinomaisessa kunnossa oleva Rieju MRT (Madallettu) 2018 vuosimallia. Ostettu uutena Molitorista Ulkoisesti todella siisti ja hyvin pidetty.

Osta ja myy helposti. Ilmoita ilmaiseksi Torissa.

Auton kauppakirja ja luovutuskirja sekä muut autokaupassa tarvittavat paperit. Kun ostat tai myyt autoa tai muuta ajoneuvoa, muista luovutustodistus eli luovutuskirja, kauppakirja ja sähköinen varmenne tai rekisteröintitodistus.

Onko mitään mahdollisuutta perua mopo kauppaa/vaatia edes

We respect your privacy. Thank you! Powered by SquarespaceSquarespace

Osta ja myy, tee löytöjä, ilmoita ilmaiseksi! | Nettimarkkina

kuinka myydä mopo

Jaa a, ei kyll taida myydä ja lorton boxit maksaa sen 300e/ kipale jos kuset porauksen , itel on kans sama mopo ku sul ja kuri pois alkukäyräst ja isompi suutin, taitaa mennä jottaa 55-60. worqy kirjoitti: Aha, eli siis nytten selvis että mulla on Power Up, tai ainakin Digi mittaristo.

Miten myyn moponi? - Mopot - Suomi24 Keskustelut

Osta ja myy netissä käytettyjä tavaroita, esim. antiikkia, taidetta, kameroita ja valokuvaustarvikkeita, tietokoneita, elektroniikkaa, puhelimia.

Myydään käytetyt mopot - Nettimoto

mopo hajoaa käytännössä heti. Kyse alaikäisen ostamasta moposta. Mopolla ehti ajaa alle 20 km kun moottori leikkasi kiinni. Mies purki osiin ja huomasi että oli auottu ennenkin esim hammasrattaan palanen puuttui paikasta mistä se ei voi tippua suojakoteloa pidemmälle.

Pitääkö mun siis myydä tytön mopo, vaikka hän on ite puolet

Tori.fi on ilmainen osto- ja myyntipaikka. Käytetyt tavarat, autot, asunnot ja lemmikit vaihtavat meillä omistajaa. Ilmoittaminen on ilmaista ja helppoa.

Rieju MRT 50 Enduro 50 cm³ 2018 - Naantali - Mopo - Nettimoto

Kaveri teki mulle luovarin ja homma oli sillä selvä. Ei tarvinnut lähteä etsimään myöhempiä omistajia, koska niitä ei löytynyt Trafin tiedoista. Tiedän tapauksen jossa Trafin kyselystä kävi ilmi, että mopo oli varastettu yli 20 vuotta sitten. Ei siinä mikään auttanut, mopo piti luovuttaa rekisteriin merkitylle omistajalle.

Mopon katsastus, rekisteröinti ja muutoskatsastus

We respect your privacy. Thank you! Powered by SquarespaceSquarespace

Wau!

kuinka kauan joulukinkkua paistetaan

kuinka kauan keitetty riisi säilyy jääkaapissa

hartwal areena katsomo

viiden suora peli

oy veikkaus ab