...

kuinka monta on muutama

Vain muutama ihminen selviää tästä tehtävästä: kuinka monta T

Ymmärritkö kaikki oikein? Muista nyt, miten monta kirjainta löytyi kuvasta! Voin kertoa teille, joka kuva on yli 5 T. Itse on syödä muutama lisää piilotettu!

Kuinka monta kertausharjoituspäivää tarvitaan ylennykseen

kuinka monta on muutama

Muutama on pieni kappalemäärä jotakin, mutta varmuudella enemmän kuin 1. Yleensä kuitenkin jos puhutaan kahdesta noin suurin piirtein, niin se on pari. Tai vaikka pari-kolme. Jossakin oikeudenkäynnissä määriteltiin, että muutama voi olla 3-99. Eli se on virallisesti enemmän kuin 2.

Laskin kolme päivää kuinka monta esinettä omistan - tässä

kuinka monta on muutama

Kuinka monta on "muutama" ? Paljonkos on "pari kappaletta" ? "Muutama" käytetään lukumäärältään epämääräisistä asioista. "Pari" käytetään tavallisesti kahdesta tai yleensä pienestä lukumäärästä, kun ei tiedetä tai haluta sanoa tarkkaa määrää.

Kuinka: Hyppy Tyhjyyteen/Känniankka - YouTube

Yllätyinkin ehkä eniten siitä, kuinka monta lusikkaa omistan, vaikka käytän lusikkoja aika harvoin. En syö jogurttia saati muroja enkä keittoja kotona, enkä juo edes kahvia! Täysin järjetöntä, että minulla on näin monta lusikkaa. Lautasiakin on aivan järjettömästi kun miettii, että keskimäärin syön yksin.

Kuinka monta maata muistat?

kuinka monta on muutama

Estämiseksi jäädyttämistä tuotteiden jäähdytysyksiköstä on ohjeet halutun lämpötilan asettamiseen. Nykyinen malleissa on kosketusnäyttö asettamista tai mekaanisten säätönuppia ja asianomaisten osastojen. Voi etukäteen mitata lämpömittarilla, kuinka monta astetta jääkaapissa. Sitten sopeutua tärkeitä - nostaa tai laskea

Kuinka monta kuppia kahvia päivässä on liikaa?

Tiedätkö kuinka monta tassua hämähäkki on? Tai kenties vielä ihmetellä, mitä he tekevät omassa talossasi, missä mitään voittoa ei ole? Ja miksi ihmiset pelkäävät niin pieniä olentoja?

Miten niin muutama? - Kotimaisten kielten keskus

Me tahattomasti kiinni, kun mielikuvitus auttaa meitä erittäin epämiellyttävä näköinen olento lukemattomia jalkoja. Useimmat ihmiset ihmettelevät, kuinka monta jalkaa sadanpuoleinen jalopeura, uskovat virheellisesti, että he ovat neljääkymmentä, mikä on yleinen väärinkäsitys.

Kuinka monta pyyhettä on tarpeeksi? - ArkijärkiArkijärki

Avuksi tulee Suomen laki, jonka mukaan muutama on 3-99 kappaletta. Tuon verran olisi Jannekin saattanut Ainolle kyetä ennustamaan: otan Aksun ja Eikan kanssa muutaman ja tulen sitten kotiin. Erityisen ongelmalliseksi osoittautuu luku kolme. Vaikka muutama voisikin olla kolme, ei kolme koskaan ole muutama.

Kuinka monta jalkaa sadanpuoleisella istuimella todella on

kuinka monta on muutama

Kuinka monta vähintään ja enintään on muutama? Vastaus. Vastattu. 14.02.2019. Muutama on lukumäärältään epämääräinen pienehkö määrä, joka

Kuinka monta on "muutama" ?Paljonkos on "pari kappaletta

kuinka monta on muutama

Kuinka monta kuppia kahvia päivässä on liikaa? Monille aamun aloittaminen kupillisella kahvia on välttämättömyys. Sen lyhytaikaiset hyödyt kognitiivisille toiminnoille voivat olla tärkeitä kiireisen päivän aloittamiseen, ja monista tuntuu, etteivät he pysty aloittamaan päivittäisiä rutiinejaan ennen aamukahvia.

Kuinka monta vähintään ja enintään on muutama? | Kysy

Oletko miettinyt, kuinka monta kertausharjoitusvuorokautta vaaditaan seuraavaan ylennykseen reservissä? Alla olevasta listasta voit tarkistaa ylennyksen edellyttämän koulutusvaatimuksen. Muutama vuosi sitten tehdyn uudistuksen myötä ylennyksen voi nykyään saada nopeimmillaan neljän vuoden välein. Aiemmin minimiylennysväli oli viisi

Wau!

orion peli

suomen finaali peli

kuinka nuorena päiväkotiin

kuinka nopeasti tulee raskausoireet

vedonlyönti niinistö