...

kuinka kauan veropaperit pitää säilyttää

KÄYTÄNNÖLLISIN VEROTILITAPAHTUMIEN KIRJAAMISTAPA

kuinka kauan veropaperit pitää säilyttää

Sen sisältö on siis tarpeen säilyttää tuo verottajan määräämä aika, ja sitten sisällön voisi heittää pois. Ajatuksissa on koostaa myös yksi kansio, jossa olisi samoissa kansissa kaikki kotiin ja kesämökkiin liittyvät asiapaperit, joita tarvitaan ainakin niin kauan, kuin jomman kumman omistan.

KäYtäNnöN Asioita Ja Turvallisuuteen Liittyvää SäHköOppia

miseen. Niiden pitää olla vähintään 20 euron suuruisia. Verovelvollinen voi myös pyytää, että palautukseen oikeutettua hyvitystä pidetään verotilillä niin kauan, kun seuraavan velvoitteen eräpäivä koittaa ja se voidaan silloin käyttää velvoitteen suori-tukseksi.

veropaperit - Verot - Suomi24 Keskustelut

kuinka kauan veropaperit pitää säilyttää

Kirjanpitolain mukaan kuitteja ja muita tositteita tulee säilyttää 6 vuotta, muuta kirjanpitoaineistoa ( kirjanpitovelvolliset) pitää säilyttää tuon 10 vuotta, eli näihin kirjanpitoaineistoon kuuluu kirjanpitokirjat. eli pääkirjat ja päiväkirjat, tasekirjat.

Kesää odotellessa aito Elämä CVIII jatkaa

Get YouTube without the ads. Working Skip trial 1 month free. Find out why Close. Kuinka pitää hyvä hissipuhe? Mikko Kalliola. Loading Unsubscribe from Mikko Kalliola?

Anna Eriksson - Kuule kuinka Kesä Hengittää / Kevätyö Chords

kuinka kauan veropaperit pitää säilyttää

Start studying Etelä-Amerikan valtiot ja pääkaupungit. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools.

Keskustelu - Kuinka kauan säilytät tärkeitä papereita | Aihe

Pages in category "Finnish phrases" The following 200 pages are in this category, out of 396 total. (previous page) ()

Cover versions of Kuinka voit väittää by Kari Tapio

kuinka kauan veropaperit pitää säilyttää

Moikka! Toivottavasti pidit videosta! Saataisko tälle videolle 25 tykkäystä? :) Alta löytyy muita hyödyllisiä tutoriaaleja! Kuinka piirtää manga: Silmiä http

KÄYTÄNNÖLLISIN VEROTILITAPAHTUMIEN KIRJAAMISTAPA

Neuvokaapas nyt te tietäväisemmät, kun itselläni on aika lailla epäselvää, että mitenkä erilaisia papereita (laskut, palkkakuitit, veropaperit, kelan päätökset ja maksuilmoitukset ja mitä nyt tavallisesti yksityisellä henkilöllä yleensä on) pitää säilyttää ja kuinka kauan.

Kuinka piirtää manga: KASVOT - YouTube

Kuinka voit väittää by Kari Tapio was written by Hector and Ralph McTell and was first released by Hector in 1975. Kari Tapio released it on the album Yhtenä iltana - 30 vuotta Hectorin lauluja - Live in 1996.

Wau!

kuinka paljon korviketta viikon ikäiselle

kuinka nopeasti vesi lämpenee

peter pan peli

kuinka kauan hämähäkki elää

kasino peli