...

kuinka kauan sairaalassa sektion jälkeen

Sektion jälkeen kotiin, milloin? - Synnytys - Suomi24 Keskustelut

Kirjautuminen haka-tunnuksella. Customer login Kirjautuminen erillistunnuksella

North Patrol | Digipalvelujen asiantuntija

kuinka kauan sairaalassa sektion jälkeen

Kolmannen lapsen kummitädin ystävän lapselle kävi huonommin. Sektion jälkeen alateitse piti yrittää ja kohtu oli revennyt. Sairaanhoitajana tiesi, että kaikki ei ole hyvin, mutta kesti liian kauan.. Riskitöntä ei ole alatiesynnytyksetkään ja sektion kanssa saa olla aina varpaillaan.

Keskustelu - Sektion jälkeen, kuinka kauan olitte sairaalassa

minnen sänky pojalle Sä oot kyllä kauniisti hoikka. Tollanen lihaksikkaampi vartalo on kyllä paljon kauniimpi kuin ne luurankokropat. Mä oon niin amatööri, etten tiedä miten tv-sarjan ihmisillä menee vapaat sun muut, mutta miten sulla mahtuu aikatauluihin nuo salitreenit?

Keskustelu - Uusi raskaus sektion jälkeen - kokemuksia | Sana

kuinka kauan sairaalassa sektion jälkeen

Tämän vuoksi jouduttiin leikkaamaan vatsaa auki sekä vaakasuunnassa (kuten ekassakin) että pystyyn. Vauvaa ei muuten saatu ulos. Leikkaus kesti kauan ja maha on tosi ruma edelleen 2 vuoden jälkeen :( Luulenpa, että jos olisin malttanut toipua rauhassa ekan sektion jälkeen, olisivat sisuskalut säästyneet siistimpinä.

Kuinka pian kotiin synnytyksen jälkeen? - Synnytyksen jälkeen

Onko teillä minkälainen suunnitelma yrittää uutta lasta sektion jälkeen? Onko teillä pelkoja uuden raskauden ja synnytyksen suhteen? Meille syntyi esikoinen viime kesänä sektiolla. Alateitse yritettiin synnytystä kauan, mutta vauva ei laskeutunut ja tämän takia kaikkien yritysten jälkeen päädyttiin sektioon. Tuo oli itselle rankka

Kuinka monta päivää sairaalassa sektion jälkeen

Kuinka kauan sairaalassa Sulkku09 - 06.10.2009 - 18:26. Kuinka kauan suurin piirtein siellä sairaalassa yleensä ollaan synnytyksen jälkeen? Siis jos on ihan normaali synnytys ja sekä äiti, että vauva voi hyvin. Riippuu ehkä paikasta ja äidinki toiveista, mutta tulipa vaan yhtäkkiä mieleen ku ei oo kokemusta.

Sektion jälkeen kuumeilevat | Vau Foorumi

en tarkkoja akoja enää muista mutta muistelisin jotta parikuukautta meni ennen kuin mahallaan kunnolla pystyi nukkumaan ja kolmen kuukauden jälkeen oli kohtu palautunut jätin jälkitarkastuksen viime tippaan. normaali housuihin menikin sitten hiukan enemmän aikaa kun sitä löysää mahaa oli. ja itsellä se kovuus oli aika kauan varsinkin haavan ja navan välissä kait siinä kudokset

sektiohaavan paraneminen | Keskustelu | Anna

Minulla on 5,5kk sektion jälkeen haava lähes joka päivä hieman kipeä (varsinkin jos jokin on jossain kohtaa osunut siihen, sitten se jomottelee vuorokauden), mutta tiedän silti, että haava on täysin kunnossa. Se on tosi koholla ja kirkuvan punainen edelleen.

sektio ja sairaalassaoloaika - Yleistä raskaudesta - Suomi24

kuinka kauan sairaalassa sektion jälkeen

Asiointipalvelujen konseptit (appsit, palvelupolut, omat asiakastilit jne.) ja näiden arkkitehtuurimallit tulevat tutuiksi tässä esimerkkivetoisessa koulutuksessa. Lisäksi opit, kuinka niitä palvelumuotoillaan ja kilpailutetaan.

Wau!

voitto tappio

paskahousu peli

kuinka monta pelaajaa jalkapallossa kentällä

kuinka nopeasti viesti treffien jälkeen

kuinka paljon vanki maksaa valtiolle