...

katsomo ääni kuuluu kuva ei näy

Ohjelmista puuttuu kuva mutta ääni kuuluu? - Internet

Minä olen törmännyt enemmän katsomon puolella ongelmiin. Se Silverlight sotkee jotenkin selaimen joka kerta, kun Katsomon käynnistää ja Safari on nollattava aina sen käytön jälkeen.

Katsomo ei toimi ipadillä | OmaYhteisö

Katsomo ei näytä kuvaa?? elikkä kun menen katsomoon ja alotan kattomaan jotain, niin ääni vaan kuuluu mutta kuva ei näy?? :(0. Ilmianna

Ruutu | katso Vain elämää, tv-sarjat, elokuvat ja urheilua

Kun yritän katsoa jotain videota areenasta tai youtubesta se ikkuna menee vihreäksi, eikä kuvaa näy ollenkaan, mutta äänet kuuluu ihan normaalisti. Kun taas yritän katsoa jotain videota ruudussa niin se ikkuna menee mustaksi ja ääni kuuluu pahasti pätkien. Kuitenkin katsomo on toiminut normaalisti.

Tietokone – Yle Areena ohjeet

Nostetaanpas tämä jos löytyisi ratkaisu. Ei siis näy Ruutu.fi ohjelmat. Kun painaa jonkun videon päälle niin ei edes mainoksia tule näkyviin. Näyttäisi vaan hyppäävän videon loppuun jossa tulee lista josta voit valita uuden jakson. Olen kaikki tässä treadissa ehdotetut ratkaisut kokeillut ja käynnistänyt konetta uudestaan.

MTV3 katsomo ja HDMI | MuroBBS

katsomo ääni kuuluu kuva ei näyAndroid laitteelta ääni kuuluu, mutta kuvaa ei näy? Kaikki muut toimivat striimauksessa, paitsi DNA TV!! Olemme olleet DNA asiakkaita (laajakaista, liittymät 4kpl, DNA tv) noin 10 vuotta ja odotettu kärsivällisesti toimivaa päivitystä DNA tv sovellukseen, mutta nyt on aika todeta ja uskoa, ettei sellaista ole tulossa näiden VUOSIENKAAN

Areena, Youtube ja Ruutu ei toimi - Microsoft Community

katsomo ääni kuuluu kuva ei näyVierailija: "Mitkähän asetukset koneella on pielessä kun Katsomon ohjelma kuuluu mutta ei näy mitään kuvaa? ". "Yritin kans äsken katsoa yhtä ohjelmaa sieltä, mutta heitti jonkun virheilmoituksen.

Miksi ruutu.fi lakkasi toimimasta uudessa läppäris - Yleistä

Yleiset ohjeet. Usein kysytyt kysymykset Areenan käyttö ulkomailla Kirjautuminen Areenaan Yle Tunnuksella Henkilötietojen käsittely Yle Areenassa

Keskustelu - Katsomo ei näy mutta ääni kuuluu | Aihe vapaa

Miksi en voi katsoa MTV katsomon ohjelmia ipadilla? Yhteys tulee kännykän kautta, ääni kuuluu Katsomossa mutta kuva ei näy? Yle Areena toimii ihan hyvin, mutta Katsomo ei (ongelma siis katsomo ei ruutu niin kuin otsikossa)

Tekstitys | Usein kysyttyä | Yleisradio | yle.fi

katsomo ääni kuuluu kuva ei näyMuokkaus 28.8.: aiheesta on julkaistu uutta tietoa, lue blogikirjoitus. Ongelmia on kolmenlaisia. Ensimmäisessä ongelmassa sovellus käynnistyy normaalisti ja jotkut ohjelmista toistuvat, mutta jotkut eivät. Toisessa ongelmassa sovellus käynnistyy ja ohjelmat toistuvat, mutta vain ohjelman ääni kuuluu eikä kuvaa näy.

Ruudun asiakastuki | Ruutu

katsomo ääni kuuluu kuva ei näyDplay

Wau!

katsomo marja veitola

kuinka monta litraa vettä yksi suomalainen käyttää keskimäärin päivittäin

turun lentokenttä kuinka paljon aikaisemmin

voitto liukkonen

mörkö peli ikäraja