...

eurojackpotin voitto

EuroJackpot Numerot & Voitonjako - EuroJackpot.net

– Muista tykätä Lottovoitto.comia. Tarkasta nyt uusimmat Jokerinumerot, jotka arvotaan Loton yhteydessä. Koska arvontoja on kolme, kutsutaan keskiviikon Viking Loton yhteydessä tapahtuvaa arvontaa nimellä Keskiviikko-Jokeri, perjantaina Eurojackpotin yhteydessä tapahtuvaa arvontaa Perjantai-Jokeri ja lauantain Loton arvontaa Lauantai-Jokeri.

Eurojackpot-tulokset | Viimeisimmät arvontatulokset

eurojackpotin voittoEurojackpotissa on Suomen suurimmat potit - jopa 90 miljoonaa. Osallistu miljoonajahtiin tai tarkista Eurojackpotin oikeat numerot.

Eurojackpotista 2,6 miljoonan jättivoitto Suomeen – summa

eurojackpotin voittoAlla olevassa taulukossa on esiteltynä Eurojackpotin voittoluokat, oikein numeroiden lukumäärä / voittoluokka, keskimääräinen voitto, sekä kunkin voittoluokan voiton todennäköisyys. Katso täältä tuoreet ja uudet Eurojackpotin voittonumerot ja voitonjako.

Eurojackpot tulokset - Katso Eurojackpot tulokset

EuroJackpotin voittonumerot arvotaan perjantaisin kello 21 (EET) Helsingissä. Arvontaa seuraavat notaari ja virallinen valvoja poliisiviranomaisista, jotka takaavat arvonnan moitteettoman kulun. Voittonumerot julkaistaan netissä noin kello 23 lähtien. Pelikuponkien arvioiminen ja voittojen jakautuminen suoritetaan Tanskassa ja Saksassa.

Tarkasta EuroJackpot-tulokset ja oikeat numerot netissä

Täältä löydät myös arkistoituina lottotulokset viimeisten kymmenen viikon ajalta, siinä tapauksessa että olet löytänyt voittokupongin sohvan alta! Kaikki arvonnat suoritetaan kello 19.00 GMT Helsingissä, ja EuroJackpotin tulokset ja voittonumerot ovat yleensä saatavilla Britanniassa noin kello 21.00 GMT samana iltana.

Eurojackpot | Yle Uutiset | yle.fi

eurojackpotin voittoSuomeen osui perjantaina kuitenkin iso voitto, kun kierroksen ainoa 5+1-tulos oli pelattu Mikkelissä. Voittorivi pelattiin Veikkauksen mukaan R-kioski Porrassalmenkatu 22:ssa. Suomalaisvoittaja saa 2,6 miljoonaa euroa. Voittaja oli käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten hän saa voittonsa pankkitililleen.

EuroJackpot Lotto Suomi

eurojackpotin voittoKel onni on, se onnen kätkeköön. Facebook: https://www.facebook.com/T0rillaTavataan Twitter: https://twitter.com/T0rillaTavataan Google+ (jos joku muka oikea

Eurojackpotin Voitto - Image Results

Eurojackpot tulokset - perjantain Eurojackpot tulos. Tarkista uusimmat Eurojackpot tuloksia Euro-jackpot.net.

Jättipotti: 87 miljoonan euron Eurojackpot-voitto Suomeen!

Eurojackpotin kierroksen 33 arvonnassa ei löytynyt täysosumia. Tämän vuoksi potti nousee ensi viikolla 90 miljoonan maksimipottiin. Perjantaina Suomeen saatiin kuitenkin uusi voitto, kun kierroksen ainoa 5+1-tulos pelattiin Mikkelissä sijaitsevassa R-kioskissa.

Wau!

civilization peli

katsomo uutset

kuinka monta prosenttia jokin on jostain

philips smart tv katsomo

kuinka monta prosenttia hinta muuttuu